Barn

Barnekirke

Barnekirke har vi hver søndag på vår gudstjeneste kl. 11.00. Vi ønsker at både barna og de voksne skal få oppleve gleden av storfellesskapet, derfor begynner barnekirken først etter ca 15 minutter av møtet, da følger barnekirkelederne barna ut.

Vi har tre ulike grupper:

 Gullivergjengen: Består av 3-6-åringene i Salem. Vi holder til i kjelleresalen. Her hører vi om Jesus, undrer oss over det vi får høre og utfører dagens oppdrag! Vi bruker "Sprell Levende" fra søndagsskoleforbundet.

Tårnagentene: Er for 1. til 4. klasse og holder til i kaféen i Salem. I likhet med Gullivergjengen, bruker vi søndagsskoleforbundets læringsverktøy «Sprell Levende».

B-tweens:  En for 5.-7. klassinger som møtes i undervisningsrommet (bak galleriet 4. etg) til bibelopplegg og aktivitet. Av og til utfordres de til lederoppgaver hos de yngre gruppene.

I tillegg har vi et eget lekerom for 0-2 år bakerst i hovedsalen. Her kan foreldre som følger barna også høre og se fra møtet.  

 

Barnekirkearbeidet ledes av barne- og familieleder Kristin Sætre Odeh.

 

Barneklubb

Barneklubb arrangeres første onsdagen i måneden kl 17-18.30 i hovedsal/kafé i Salem. Innholdet i barneklubben vil variere fra gang til gang, men det vil være fokus på at barna skal få bli kjent med andre barn som går i kirken, og hvor det vil være mulig å invitere med seg en nabovenn eller ti.

Vi synes det er viktig at Jesus ikke bare hører hjemme om søndagene og på søndagsskolen. Men at barna også skal få et sosialt tilbud sammen med andre kristne i ukedagene også.

Dette er også en unik mulighet for deg som besteforelder, tante eller onkel til å ta med deg et barn.

Det vil bli lek, sosialt og et lite ord for dagen. Det vil også være matservering.

Håper å se akkurat deg der!

Program høsten 2024:

SPOND:
Barneklubben har en gruppe i Spond. For de som allerede er kjent med spond så kan dere skrive inn gruppekoden som er: IMBFU (https://group.spond.com/IMBFU). Da vil dere bli lagt til i gruppen.

 

Dåp

Gud har gitt oss livet og har skapt oss til fellesskap med seg. I dåpen tar Gud imot oss og frelser oss fra synd og død. Ved Guds hellige ånd blir vi forent med Jesus Kristus i hans død og oppstandelse, og blir tatt inn i den kristne kirke.

Salem begynte med dåp i år 2000, og siden den tid er rundt 200 barn og noen voksne ført fram til dåp i vår forsamling.

Er dere hjemmehørende i Salem og ønsker dåp her? Ta kontakt med oss på e-post: salembergen@nlm.no. På forespørsel sender vi dåpsmelding til den norske kirke eller annet kirkesamfunn slik at barnet også kan skrives inn i kirkebøkene der.

Powered by Cornerstone